Lothepus Vanter, Lys Grå

DG 340-09

  kr 450,00

  Totalt:
  Fra kr 0,00

  På lager

  Størrelser
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Dale Garn
  • Passer til
   Dame, Herre

  Lothepus Vanter i Lys Grå, strikket med Pure ECO Wool, er hentet fra Lothepus Genser & Jakke - katalogen til Dale Garn. Her på HOY.no får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger.

  Det begynte med Fjorden Cowboys på TV2. Nå er det ingen tvil om at Lothe er mann for sin genser, og du ser ham knapt uten. Men det var først da mannen viste seg på skjermen i en hjemmestrikket Dale-genser at Lothe-genser-hysteriet tok helt av.

  Da han entret Farmen Kjendis var den ORIGINALE LOTHEPUSGENSEREN klar for TV2-skjermen og småbruk-reality. DaleGarns dyktige produktutvikler, Bente Røvik, har æren for det flotte designet – og Lothe-mamma strikket vidunderet på fem dager!

  Etter TV-premiere på Farmen Kjendis, tok det nok en gang av på sosiale medier. Siden har det vært LOTHEPUS-bonanza, og vi ser konturene av en ny, norsk designklassiker.

  STØRRELSER
  Dame (Herre)

  PINNEFORSLAG
  Strømpep nr 3 og 4

  STRIKKEFASTHET
  22 m glattstrikk og mønster på p nr 4 = 10 cm

  HUSK:
  Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.