SmartStix Rundpinner

kr 99,00
På lager
Størrelse Velg
Totalt:
Nøkkelinformasjon
 • Materiale
  Aluminium
 • Farge
  Flerfarget
 • Produksjonsland
  India

SmartStix Rundpinner er gode og behagelige strikkepinner i metall. Det unike med SmartStix er at de er lasermerket med 2 cm mellomrom på pinnene og vaieren, da kan du måle strikkefastheten rett på rundpinnen din. Underveis i strikkingen blir det enda lettere for deg å følge med på at du holder strikkefastheten.

Hver rundpinne er også fargekodet etter lengden på vaieren, rød for 40 cm; blå for 60 cm og grønn for 80 cm.

Med strikkepinner fra KnitPro får du et veldig bra produkt til en rimelig pris. KnitPro har flere års erfaring med produksjon av verktøy for strikking og hekling til entusiaster. Dette betyr at verktøyene er funksjonelle og laget av slitesterkt materiale.

Passer til alle typer garn.

Har du sett disse?
 1. Rundpinner
  Zing
  Flerfarget, Aluminium
  kr 59,00

  Gode pinner i farget aluminium, med perfekt spissede tupper. De er svart gode å strikke med og hver størrelse har sin egen farge, noe som gjør det lett å holde oversikten.

  Les mer
 2. Rundpinner
  Nova Cubics
  Sølv, Stål
  kr 65,00

  Firkantpinner i messing, dekket med skinnende krom for at garnet skal gli godt på pinnene. De er lette å holde i, og gir et godt grep. Anbefales spesielt for revmatikere.

  Les mer
 3. Rundpinner
  Symfonie
  Flerfarget, Bjørk
  kr 75,00

  Pinner i regnbuefarget laminert bjørk. En av våre bestselgende serier for den som liker den eksklusiver trefølelsen. Spisset slik at maskene glir lett på plass, og gode å strikke med.

  Les mer
 4. Rundpinner
  Cubics
  Brun, Bjørk
  kr 89,00

  Lett, sterk og fleksibel pinne i laminert bjørk. Unik ergonomisk form gir god komfort for hånden. Anbefales spesielt for revmatikere, men også alle som ønsker et mer avslappet grep på pinnene. Passer til alle typer garn.

  Les mer
 5. Rundpinner
  Karbonz
  Svart, Karbonfiber
  kr 129,00
 6. Rundpinner
  Hverdags
  Lilla, Aluminium
  kr 29,00

  Gode prisvennlige pinner i lilla aluminium med svart vaier. Elegant finish og perfekt spisset tupp. Passer til alle typer garn og prosjekter.

  Les mer
 7. Rundpinner
  Natural Symfonie
  Natur, Bjørk
  kr 62,00

  Natural Symfonie er en ny variant av de populære flerfargede Symfonie pinnene våre i bjørk. Pinnene har natur farger med vakre sjatteringer, som gjør kontrasten til et lekkert syn. Sterke, holdbare og gode å strikke med.

  Les mer
 8. Rundpinner
  Nova Metal
  Sølv, Metall
  kr 65,00