SmartStix Strømpepinner

kr 99,00
På lager
Størrelse Velg
Totalt:
Nøkkelinformasjon
 • Materiale
  Aluminium
 • Produksjonsland
  India

SmartStix Strømpepinner er gode og behagelige strikkepinner i metall. Det unike med SmartStix er at de er lasermerket med 2 cm mellomrom, da kan du måle strikkefastheten rett på pinnene. Underveis i strikkingen blir det enda lettere for deg å følge med på at du holder strikkefastheten.

Med strikkepinner fra KnitPro får du et veldig bra produkt til en rimelig pris. KnitPro har flere års erfaring med produksjon av verktøy for strikking og hekling til entusiaster. Dette betyr at verktøyene er funksjonelle og laget av slitesterkt materiale.

Passer til alle typer garn.
Har du sett disse?
 1. Strømpepinner
  Gjestal Bamboo
  Natur, Bambus
  kr 0,00

  Strømpepinner av beste kvalitet japansk bambus med en glatt overflate. Lett og skånsom i hånden, og passer til alle typer garn. Pinnene er sterke og holdbare.

  Les mer
 2. Strømpepinner
  Nova Cubics
  Sølv, Stål
  kr 79,00

  Firkantpinner i messing, dekket med skinnende krom for at garnet skal gli godt på pinnene. De er lette å holde i, og gir et godt grep. Anbefales spesielt for revmatikere.

  Les mer
 3. Strømpepinner
  Symfonie
  Flerfarget, Bjørk
  kr 69,00

  Symfonie Strømpepinner i regnbuefarget laminert bjørk. En av våre bestselgende serier for den som liker den eksklusiver trefølelsen.

  Symfonie Strømpepinner er spisset slik at maskene glir lett på plass, og er gode å strikke med.

  Les mer
 4. Strømpepinner
  Cubics
  Brun, Bjørk
  kr 99,00

  Lett, sterk og fleksibel pinne i laminert bjørk. Unik ergonomisk form gir god komfort for hånden. Anbefales spesielt for revmatikere, men også alle som ønsker et mer avslappet grep på pinnene. Passer til alle typer garn.

  Les mer
 5. Strømpepinner
  Karbonz
  Svart, Karbonfiber
  kr 105,00

  Karbonz rundpinner er superlette pinner i karbonfibre med metalltupp. De gir en enestående strikkeopplevelse, og de føles varme i hånden. Passer til alle typer garn.

  Les mer
 6. Strømpepinner
  Hverdags
  Lilla, Aluminium
  kr 28,00

  Gode, prisvennlige pinner i aluminium. Elegant finish og perfekt spisset tupp. Passer alle typer garn og prosjekter.

  Les mer
 7. Strømpepinner
  Zing
  Flerfarget, Aluminium
  kr 59,00

  Pinner i farget aluminium. Perfekt spisset og svært gode å strikke med. Hver tykkelse har sin egen farge, som gjør det lett å skille dem fra hverandre.

  Les mer
 8. Strømpepinner
  Natural Symfonie
  Natur, Bjørk
  kr 76,00
  Natural Symfonie er en ny variant av de populære flerfargede Symfonie pinnene våre. Pinnene har naturlig farge med vakre sjatteringer, som gjør kontrasten til et lekkert syn. Dette er pinner som både føles bra å strikke med, samt gir deg også en herlig synsopplevelse.
  Les mer