SmartStix Strømpepinner

kr 99,00
På lager
Størrelse Velg
Totalt:
Nøkkelinformasjon
 • Materiale
  Aluminium
 • Produksjonsland
  India

SmartStix Strømpepinner er gode og behagelige strikkepinner i metall. Det unike med SmartStix er at de er lasermerket med 2 cm mellomrom, da kan du måle strikkefastheten rett på pinnene. Underveis i strikkingen blir det enda lettere for deg å følge med på at du holder strikkefastheten.

Med strikkepinner fra KnitPro får du et veldig bra produkt til en rimelig pris. KnitPro har flere års erfaring med produksjon av verktøy for strikking og hekling til entusiaster. Dette betyr at verktøyene er funksjonelle og laget av slitesterkt materiale.

Passer til alle typer garn.
Har du sett disse?
 1. Strømpepinner
  Gjestal Bamboo
  Natur, Bambus
  kr 55,00

  Strømpepinner av beste kvalitet japansk bambus med en glatt overflate. Lett og skånsom i hånden, og passer til alle typer garn. Pinnene er sterke og holdbare.

  Les mer
 2. Strømpepinner
  Gjestal Aluminium
  Grå, Aluminium
  kr 49,00

  Prisvennlige pinner i aluminium. Sterke, holdbare og spisset slik at maskene glir lett på plass.

  Les mer
 3. Strømpepinner
  Gjestal Bjørk
  Natur, Bjørk
  kr 53,00

  Gjestal sine strømpepinner i bjørk er prisvennlige pinner som gir den gode trefølelsen når man strikker. Pinnene er sterke og holdbare og akkurat passelig spisset.

  Les mer
 4. Strømpepinner
  Nova Cubics
  Sølv, Stål
  kr 79,00

  Firkantpinner i messing, dekket med skinnende krom for at garnet skal gli godt på pinnene. De er lette å holde i, og gir et godt grep. Anbefales spesielt for revmatikere.

  Les mer
 5. Strømpepinner
  Symfonie
  Flerfarget, Bjørk
  kr 69,00

  Symfonie Strømpepinner i regnbuefarget laminert bjørk. En av våre bestselgende serier for den som liker den eksklusiver trefølelsen.

  Symfonie Strømpepinner er spisset slik at maskene glir lett på plass, og er gode å strikke med.

  Les mer
 6. Strømpepinner
  Bamboo
  Natur, Bambus
  kr 75,00

  Laget av beste kvalitet japansk bambus med en glatt overflate. Lett og skånsom i hånden, sterk og holdbar. Passer til alle typer garn.

  Les mer
 7. Strømpepinner
  Cubics
  Brun, Bjørk
  kr 99,00

  Lett, sterk og fleksibel pinne i laminert bjørk. Unik ergonomisk form gir god komfort for hånden. Anbefales spesielt for revmatikere, men også alle som ønsker et mer avslappet grep på pinnene. Passer til alle typer garn.

  Les mer
 8. Strømpepinner
  Royale
  Flerfarget, Bjørk
  kr 99,00 kr 69,30

  Fargede bjørkepinner med metall på begge ender. Hver størrelse har sin egen farge, slik at det er lett å ha oversikten. Vaieren vrir seg 360°, slik at den ikke krøller seg under strikking. Passer til alle typer strikkeprosjekter.

  Les mer